cinema catal� . caT
Notícies anteriors
ARRENCA CUBICLES, LA PRIMERA SRIE EN CATAL PRODUDA, CONCEBUDA I EMESA EXCLUSIVAMENT PER INTERNET

Aquest dilluns, 16 de maig, es penjar a la xarxa el primer dels sis websodis de Cubicles (http://www.cubicles.cat) la primera srie en catal nascuda, concebuda i emesa noms per Internet. Cubicles s una creaci del guionista Jair Domnguez i sobre la srie assegura que "s com ens agradaria que fossin totes les coses en aquesta vida: breus, insensates i en catal. No pretenem fer servir la xarxa com a trampol per accedir a altres plataformes. Creiem en un format breu, de ficci i en catal. Sabem que el pblic de Cubicles no est corromput per la televisi. s un pblic exigent, que no est per tonteries. Ens ha semblat que la millor manera de tirar endavant un producte com Cubicles s aix. Llenar-lo als lleons".

Joan Camp, productor executiu i director de Tirabol, reflexiona que "la xarxa catalana porta uns quants anys entrant en el mn de l'audiovisual, per en la majoria de casos els projectes s'han centrat en formats seriosos. Tot aix est molt b i s molt necessari, per encara no havem traspassat la frontera delaborar un producte dentreteniment i humor". Camp afegeix que "la cultura catalana creix i evoluciona quan s capa d'arribar al gran pblic i creiem que microcaptols que es poden veure des de loficina -que s on molta gent es connecta a diari a internet- o el telfon mbil per la seva curta durada, poden ser un element doci audiovisual a explotar a la xarxa".

Dirigida per Sergi Prat, ha comptat amb els actors principals Txabi Franquesa, Miquel Malirach, Montse Rodrguez, Pep Payo, Xavier Prez Esquerdo. Entre els collabradors hi han figurat scar Andreu, scar Dalmau, Berto Romero, Francesc Ribera "Titot", Maria Lapiedra o Jimmy Jump.

Cubicles planteja la qesti: et faria res treballar en una oficina on el teu cap, un esquizofrnic caucasi que es creu negre, no sap qui ets ni com et dius, els teus companys de feina intenten violar-te cada cop que vas al lavabo o un tetraplgic superdotat tapallissa perqu creu que tests rient de la seva desgrcia? Doncs benvingut a Cubicles. No trobars lloc pitjor on treballar. Ep, per millor aix que estar a latur...

Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1406

Redacci

16 de maig de 2011


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small