cinema catal� . caT
Notícies anteriors
HOMENATGE AL CINEASTA MARIO CAMUS

Dilluns dia 23 es va presentar en roda de premsa a lEspai Nunes de lAcadmia del Cine Catal lhomenatge al realitzador Mario Camus, Premi Goya dHonor 2011. Lacte va comptar amb la presncia del director de lAcadmia del Cine Catal, Joel Joan, el president de lAcademia de las Artes y las Ciencias Cinematogrficas dEspanya, el distribudor Enrique Gonzlez Macho, i el director de la Filmoteca de la Generalitat de Catalunya, Esteve Riambau.

Lhomenatge al cineasta cntabre Mario Camus semmarca en el conveni de collaboraci entre les dues entitats per promocionar el treball dels seus guardonats Premis dHonor. Aquest tribut al director de Sombras en una batalla (1993) compta amb una retrospectiva dedicada al director conformada per un seguit de ttols representatius seleccionats per ell mateix en el marc de les projeccions que tenen lloc a la Filmoteca de la Generalitat de Catalunya.

Dins daquest cicle de tribut a Mario Camus, el mateix director va presentar el dilluns dia 23 a la tarda la seva pellcula rodada a Barcelona Young Snchez (1964), un ttol que es podria encabir en el que sha anomenat com Nuevo Cine Espaol. Mentre que el dimarts dia 24 es repetia lhomenatge de les acadmies catalana i espanyola a Mario Camus davant del pblic de la Filmoteca de la Generalitat de Catalunya amb la projecci del primer captol de la srie televisiva de RTVE de lany 1990, La forja de un rebelde.

Notcies - Cinema Catal . NET


lectures: 1348

Joan Millaret Valls

25 de maig de 2011


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small