cinema catal� . caT
Notícies anteriors
MECAL AIR: CURTS A LA FRESCA, MSICA I BARBACOA

Una terrassa del Poble Espanyol amb Barcelona als teus peus. Un espai acollidor, elegant i fresc a la natura sense sortir de la ciutat. Lltima llum del dia samaga darrera de la muntanya de Montjuc i comena una nova edici de Mecal Air: una proposta setmanal de curts amb msica i deliciosa barbacoa durant els mesos destiu, de la m de Mecal, Festival Internacional de Curtmetratges de Barcelona, i del Poble Espanyol de Barcelona.

La plaa del Baluard del Poble Espanyol sn per tercer any consecutiu un espai on gaudir dinoblidables capvespres amb sessions temtiques de Curtmetratges de Mecal, pels qui passen els mesos destiu a la ciutat, barcelonins o no.

Un espai de amb hamaques des de les que gaudir amb bona companyia de les vistes nocturnes de la ciutat comtal de les seleccions musicals i audiovisuals que cada setmana tenen una nova i suggerent temtica com a fil conductor: Star Wars, Sexe, Terror, Humor, Amor...I, sempre, amb servei complet de barra i una temptadora barbacoa, per poder parlar tranquillament em aquest indret especial fins entrada la nit.

Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1427

Redacci

6 de juliol de 2011


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small