cinema catal� . caT
Notícies anteriors
INTRUDERS DE JUAN CARLOS FRESNADILLO, OBRIR LA 59 EDICI DEL FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA DE SANT SEBASTI

La gala dinauguraci de la 59 edici del Festival Internacional de Cine de San Sebastin, que tindr lloc el proper 16 de setembre, comptar amb la projecci del thriller fantstic Intruders de Juan Carlos Fresnadillo. El director espanyol compta de nou amb un repartiment internacional desprs de la seva reeixida aventura britnica a 28 semanas despus (2007), seqela de laterridora 28 das despus (2002) de Danny Boyle. La pellcula, que ha estat rodada en diferents localitzacions espanyoles i ciutats europees com Londres, est encapalat per lactor britnic Clive Owen al costat dactors com Pilar Lpez de Ayala o Daniel Brhl.

Intruders cont dos relats parallels que es podrien complementar: mentre una mare de famlia espanyola lluita per defensar el seu fill assetjat per un desconegut sense rostre, a Anglaterra una nena t malsons amb un fantasma que sembla prendre vida de forma amenaadora. No cal dir que sespera amb ganes aquesta incursi del director espanyol en el terreny del terror sobrenatural i el drama psicolgic.

Daltra banda, el 59 Festival Internacional de Cinema de Sant Sebasti, que enguany estar comandat per un nou director, Jos Luis Rebordinos, ja ha anunciat les seves retrospectives. Cal assenyalar que una de les seves seccions estar consagrada al desaparegut realitzador francs Jacques Demy i una altre secci de caire temtic estar dedicada al contemporani cinema negre nord-americ.

Notcies - Cinema Catal . NET
Clive Owen i Juan Carlos Fresnadillo, durant el rodatge d'Intruders


lectures: 1493

Joan Millaret Valls

19 de juliol de 2011


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

bona manera de comenar!!!
Fran21-07-2011

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small