cinema catal� . caT
Notícies anteriors
CINEMA A LA FRESCA EN UNA NOVA EDICI DE GANDULES'11-ACCI!

A partir del mes dagost retorna la cuidada programaci estiuenca al CCCB (Centre de Cultura Contempornia de Barcelona) grcies a ledici denguany de Gandules. Cada dimarts, dimecres i dijous del mes dagost tindran lloc les projeccions gratutes daquest cicle de cinema consagrat a importants pellcules poc vistes o indites en la nostra cartellera amb la novetat que tamb incorporar cintes de producci prpia.

El dimarts 2 dagost es podr veure Tokyo sonata (2008) de Kiyoshi Kurosawa. Aquest cineasta aparca el seu to habitual associat al fantstic sobrenatural per endinsar-se ara en el terreny del melodrama familiar i social a travs de les vicissituds dun pare de famlia japons que amaga la seva condici daturat. Tokyo sonata vindr acompanyada del curtmetratge Adis dinero. Ah te pudras! de Flix Prez-Hita inspirat, entre altres motius, en un text dAgustn Garca Calvo.

El dimecres 3 dagost es projectar The go-between/El mensajero (1971) de Joseph Losey on aquest director nord-americ exiliat a Anglaterra per culpa de la cacera de bruixes repeteix universos corromputs pel poder en el context dimmutables relacions de classe a lalta societat britnica. Josep Losey ja havia demostrat anteriorment aquestes mateixes dinmiques de submissi a El sirviente (1963), tamb acompanyat de la m del dramaturg Harold Pinter.

I el dijous 4 dagost hi haur loportunitat de remirar el rostre meravells de la jove actriu Anna Karina dirigida pel realitzador francs Jean-Luc Godard, qui va est casat amb ella, a Vivre sa vie (1962). Un film misteris en qu Nana Anna Karina - sendinsa en la prostituci per poder sobreviure desprs dhaver deixat marit i fills per dedicar-se al cinema sense xit.

Notcies - Cinema Catal . NET
Una escena del film Tokyo sonata


lectures: 1495

Joan Millaret Valls

26 de juliol de 2011


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres