cinema catal� . caT
Notícies anteriors
LATERRIDORA LA SEMILLA DEL DIABLO DE ROMAN POLANSKI, RETORNA ALS CINEMES

A partir daquest divendres dia 28 de juliol es reposa en els cinemes Verdi de Barcelona un ttol imprescindible del terror nord-americ de finals dels seixanta, La semilla del diablo. Aquest clssic del terror psicolgic i fantstic dirigit magistralment pel polons Roman Polanski lany 1968 s una adaptaci cinematogrfica de la novella dIra Levin.

El film va estar protagonitzat en els seus papers principals per Mia Farrow i John Cassavetes, els quals interpretaven una parella que sinstalla en un immoble de Nova York de vens estranyament simptics i diligents mentre esperen el naixement duna criatura. El celebrat film que va estar nominat als Oscar en ledici de lany 1969 en les categories de millor actriu secundria per Ruth Gordon i millor gui a crrec del mateix director.

La projecci de La semilla del diabl semmarca en el cicle que han endegat els cinemes Verdi Un estiu de cinema amb els grans mestres i que acompanyar les primeres pellcules de Roman Polanski que encara romanen en cartellera, Cuchillo en el agua (1962), Repulsin (1965) i Callejn sin salida/Cul-de-sac (1966).

Notcies - Cinema Catal . NET
John Cassavetes i Mia Farrow, a La semilla del diablo


lectures: 1438

Joan Millaret Valls

27 de juliol de 2011


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

sempre es un plaer recuperar grans titols en pantalla gran
Maria28-07-2011

s una gran pellcula, practicament s el llibre.
Pau28-07-2011

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small