cinema catal� . caT
Notícies anteriors
EL FESTIVAL DE CINE DE VENCIA 2011 TINDR REPRESENTACI CATALANA

La companyia catalana Eddie Saeta, conduda pel reputat i multipremiat productor Llus Miarro, participar de forma destacada en la programaci de la 68 Festival Internacional de Cine de Vencia. El Festival de Vencia 2011, que es desenvolupar entre el 31 dagost i el 10 de setembre, mostrar en la seva secci parallela Orizzonti dos projectes forjats en la productora catalana.

Una de les dues cintes escollides s Girimunho (Remol) dHelvcio Marins i Clarissa Campolina, feta en rgim de coproducci amb altres pasos com Brasil i Alemanya, que explica la histria duna via de ms de vuitanta anys que ha de refer la seva vida desprs de quedar-se vdua.

Laltra cinta triada per competir en aquesta selecta secci Orizzonti s Hollywood talkies dOscar Prez i Mia de Ribot. Es tracta duna iniciativa del taller de Documental de Creaci de la Universitat Pompeu Fabra que gira al voltant dun grup dactors espanyols que van viatjar a Hollywood per triomfar en el mn del cinema quan els estudis comenaven a fer versions en espanyol desprs de larribada del cinema sonor.

Daltra banda, la pellcula de cincia-ficci Eva de Kike Mallo tamb participar en el certamen itali, encara que fora de competici. El publicista i director de videoclips Kike Mallo fa el seu debut en el llargmetratge de ficci en aquesta cinta futurista de robots de la m de la productora Escndalo Films, associada a lESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya), que ha comptat amb la collaboraci del dramaturg Sergi Belbel.

En una edici marcada per la profusa presncia de directors de renoms com David Cronenberg, Alexander Sokurov, Johnnie To o Todd Solondz, cal esmentar la participaci del cineasta Roman Polanski amb un film com Un dios salvaje, a partir de la pea teatral de Yasmina Reza, i que ha comptat amb capital catal en regim de coproducci internacional grcies a la totpoderosa empresa Mediapro de Jaume Roures.

Notcies - Cinema Catal . NET
Una escena del film Girimunho (Remol)


lectures: 1384

Joan Millaret Valls

31 d'agost de 2011


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small