cinema catal� . caT
Notícies anteriors
LA PELLCULA DICTADO D'ANTONI CHAVARRAS COMPETIR AL FESTIVAL DE BERLN
La pelcula Dictado dAntoni Chavarras ha estat seleccionada per competir en el 62 Festival Internacional de Cine de Berln que es celebrar entre els dies 9 i 19 de febrer. Antoni Chavarras i la seva productora Oberon Cinematogrfica ja van participar amb xit en ledici de lany 2009 daquest important festival grcies a lOs dOr obtingut per la pellcula La teta asustada de la realitzadora peruana Claudia Llosa, resident a Barcelona.

El director de llargmetratges com Las vidas de Celia o Susanna visitar per primera vegada el gnere del terror psicolgic a Dictado. La histria estar centrada en les pors i temors de Daniel, casat amb Laura, que sorgiran desprs dacollir una nena, Julia, filla dun vell amic de Daniel que sha sucidat. El repartiment estar encapalat per Juan Diego Botto i Brbara Lennie, en els papers de pares acollidors. Entre altres participants destaca la presncia de Nora Navas, la multipremiada actriu protagonista de Pa negre, o gata Roca. La nena ser interpretada per la debutant Mgica Prez.

Desprs de participar en la coproducci dElisa K de Jordi Cadena i Judith Colell, Antonio Chavarras tamb ha escrit i produt, a part de dirigir, Dictado. La pellcula sestrenar en sales catalanes el 9 de mar i ser distribuda per Filmax.
Notcies - Cinema Catal . NET
Cartell de la pellcula

lectures: 1112

Joan Millaret Valls

27 de desembre de 2011


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small