cinema catal� . caT
Notícies anteriors
LA 2A EDICI DEL FESTIVAL DE CINEMA ONLINE ATLNTIDA FILM FEST TINDR LLOC ENTRE EL 4 D'ABRIL I EL 4 DE MAIG

Aquest dimecres 4 dabril sinaugura la 2 edici del festival de cinema online Atlntida Film Fest consagrat a un ample ventall de cinema internacional i nacional premiat i indit encara en les nostres pantalles. El festival es podr seguir en el portal de cinema de pagament per visi http://www.filmin.es/ que esdev daquesta manera una altra pantalla dexhibici i de prestigi que safegeix a la daltres festivals convencionals. Una finestra que dona la oportunitat a nous cineastes i creadors audiovisuals per donar visibilitat als seus treballs i alhora ofertar aquell cinema que ha destacat en festivals importants i que encara no ha trobat distribuci en sales tradicionals.

El festival constar duna secci oficial a competici conformada per dotze ttols de parla hispana rodats aquests dos darrers anys i que no han arribat a les sales destrena. Destaquen films dampli reconeixement com la pellcula dobertura Las marimbas del infierno de Julio Hernndez Cordn guanyadora a Toulouse, Zona Sur de Juan Carlos Valdivia premiada com a millor direcci a Sundance o films que han passat per diferents festivals com el de San Sebastin i altres. La segona edici daquest festival online t una altra secci panormica dabast internacional que oferir la possibilitat de veure ttols tan destacats com el film inaugural Atlas del grec Yorgos Lanthimos, Cold weather dAaron Katz, el film danimaci The green wave dAli Samadi Ahadi o Bellflower dEvan Glodell.

El conjunt de ttols programats que es podran visionar a http://www.filmin.es/atlantida/ estaran disponibles de manera compatible i segura en diversos formats: PC, Mac, Iphone, Android o Playstation 3. La selecci complerta de films comptar amb diferents preus per visi durant els trenta dies del festival. Aix el pblic general podr adquirir un abonament de 15 euros que permetr veure totes les pellcules mentre que els usuaris daquest portal tan sols hauran de pagar 7 euros. Desprs existeixen diferents modalitats per seccions o noms per pellcules dinauguraci i cloenda. No cal dir que es tracta duna oportunitat nica per tenir un vertader festival de cinema a labast de tothom i des de casa.

Notcies - Cinema Catal . NET


lectures: 1154

Joan Millaret Valls

3 d'abril de 2012


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

carai! aquesta s que s una bona iniciativa. Crec que val molt la pena!
Olga03-04-2012

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small