cinema catal� . caT
Notícies anteriors
OSCAR AIBAR COMENA EL RODATGE DEL SEU NOU FILM FANTSTIC, EL BOSC

Aquest dilluns 16 dabril ha comenat el rodatge de la nova pellcula dOscar Aibar El Bosc, a partir dun relat dAlbert Snchez Piol que forma part del llibre Les edats dor. Es tracta duna historia rural en qu el caire fantstic es creua amb la Guerra Civil espanyola en la zona aragonesa del Matarranya. La trama girar al voltant dun secret ancestral que explica qu unes estranyes llums que sorgeixen dues vegades per any semblen connectar amb un altre mn.

Oscar Aibar retorna al gnere fantstic desprs del seu singular, divertit i esbojarrat biopic El gran Vzquez(2010) tot reprenent els elements dun gnere en el qual es mou cmodament com ho demostren el seu pioner film de cincia-ficci Atolladero (1996) o la seva visita a la ufologia ibrica en clau de tragicomdia Platillos volantes (2004).

Els papers protagonistes estan interpretats per lex Brendemhl, Maria Molins, Pere Ponce i el nord-americ Tom Sizemore apareix en un paper de milici. El rodatge t lloc en terres tarragonines i el llargmetratge est produt per Fausto Produccions i TV3, i compta amb la participaci de TVE i lICEC.

Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1128

Joan Millaret Valls

18 d'abril de 2012


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small