cinema catal� . caT
Notícies anteriors
LA PELLCULA HITCHCOCK COMENA A PRENDRE FORMA

La setmana passada va tenir lloc linici del rodatge de la pellcula Hitchcock (2012) dirigida pel responsable del documental sobre la banda de heavy-metal canadenc Anvil!El sueo de una banda de rock, sota el paraiges de les productores Fox Searchlight Pictures i Montecito Pictures.

La pellcula retratar la vida ntima existent entre el director angls Alfred Hitchcock i la seva dona Alma Reville, que sempre va aparixer bastant a lombra del seu marit, en el moment del rodatge de la pellcula que va reformular el gnere del terror Psicosis (1960) a partir del clssic de Robert Bloch inspirat en certa mesura en lassass en srie Ed Gein.

Aquesta histria neix arran del llibre de Stephen Rebello Alfred Hitchcock and the making of Psycho i la parella protagonista est interpretada pels oscaritzats actors anglesos Anthony Hopkins i Helen Mirren. En la pellcula apareixeran tamb Scarlett Johansson interpretant a lactriu Janet Leigh que Hitchcock feia desaparixer a mitja pellcula en la celebrada escena de la dutxa, Jessica Biel far de Vera Miles mentre que el trastornat personatge interpretat per Anthony Perkins aser revivit ara per James dArcy.

Notcies - Cinema Catal . NET


lectures: 1059

Joan Millaret Valls

18 d'abril de 2012


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small