cinema catal� . caT
Notícies anteriors
BLANCANEU I LA LLEGENDA DEL CAADOR (RUPERT SANDERS, 2012)

pica sense nima a Blancaneu i la llegenda del caador
Quan ni tan sols han passat dos mesos de l'estrena de la passada de voltes i Blancaneu (mirror, mirror) de Tarsem Singh, arriba ara a les nostres pantalles una nova revisi del conte dels germans Grimm. En aquesta ocasi, el responsable darrere a cmera s un realitzador sorgit del mn del videoclip, Rupert Sanders, que debuta en la direcci cinematogrfica amb Blancaneu i la llegenda del caador.

Sense nima (i sense sentit)
Sanders demostra talent per a l'acci, per fracassa en tot aspecte narratiu i emocional de lobra. El film grinyola una i una altra vegada quan intenta explicar la seva histria i noms brilla (i puntualment) a les escenes de batalles, que per cert semblen passatges descartats del Senyor dels anells. L'aposta esttica, gtica, s l'nic encert en el to de la pellcula. Pel que fa a qestions artstiques, la direcci d'actors s inexistent. Charlize Theron, la malvada reina, es passa la funci arrufant les celles i prenent-se massa seriosament aquesta conya marinera. I aix de la Kristen Stewart comena a ser preocupant. La seva permanent expressi d'indigesti em fa sospitar que la noia hauria de demanar hora al gastroenterleg.

Ni tan sols el muntatge dna aire al conjunt. Determinats passatges sn extremadament lents i llargs i sn units sense cap pudor amb seqncies breus, tallades sense cura i plenes de plans curts per maquillar la impercia de Sanders a l'hora de planificar les escenes. Tot aix aconsegueix que el conjunt sigui irregular, catic i incomprensible per al sofert espectador.

A part d'aix, Blancaneu i la llegenda del caador no t ritme ni personalitat. s el tpic blockbuster sense nima que, de manera inexplicable, omple platees a tot el mn. I aix no s cinema, s mrqueting. Plena de seqncies prescindibles (el seu passat traumtic de la Theron s mostrat en un infame flashback) i vctima d'un metratge excessiu, Sanders repeteix elements i esquemes trillats del gnere d'aventures signant aix un dels pitjors ttols de l'any.

Notcies - Cinema Catal . NET
Kristen Stewart s una guerrera Blancaneu a la pellcula (Foto:Unversal)


lectures: 1311

Una crtica de Marc Busquets

11 de juny de 2012


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

Totalment d'acord. Una perdua de temps i de diners!
Jacob 11-06-2012

la forma descarada d'intentar repetir l'esquema de El senyor dels anells agafant com excusa aquest conte clssic, s realment pattica i inadmisible
Cesc11-06-2012

Bo aix del metge xd
Joan F. 11-06-2012

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small