cinema catal� . caT
Notícies anteriors
EL SALA MONTJUIC EST D'ANIVERSARI

El 10 Sala Montjuic tindr lloc, com ja s tradici, en el marc immillorable del fossar de Santa Eullia del castell de Montjuic de Barcelona. El Sala Montjuic, que enguany est daniversari a larribar a la seva desena edici, oferir sessions de cinema tots els dilluns, dimecres i divendres compresos entre les dates del 29 de juny i el 8 dagost. Aix que seran 18 nits destiu de cinema a la fresca i sota els estels amb possibilitat de lloguer de gandules i a preus raonables.

Cada sessi compren laudici dun concert, la projecci dun curtmetratge i desprs el passi dun llargmetratge en 35 mm en pantalla gegant i en versi original subtitulada. La inauguraci de Sala Montjuic tindr un marcat sabor llat aquest 29 de juny amb un concert de msica de Flix Ramos i la Banda Ash per continuar amb la presentaci del film danimaci ambientat a la Habana Chico y Rita de part dels seus responsables directes, el director Fernando Trueba i el dibuixant Javier Mariscal. En motiu del des aniversari, lartista Javier Mariscal sha encarregat tamb del disseny del cartell i lespot del 10 Sala Montjuic.

Entre les pellcules programades destaquen el remake que han fet els germans Coen del clssic western dels setanta Valor de ley sobre la relaci que sestableix entre una nena orfe que vol caar els assassins del seu pare i lloga els serveis dun madur i begut agent del govern. Un altre ttol seleccionat s loscaritzat El discurso del rey del britnic Tom Hooper sobre la figura histrica del rei Jordi VI que accedeix al tron de la Gran Bretanya i ha de fer front al handicap del seu tartamudeig.

Tamb es podr disfrutar de la darrera joia del cinema de cincia ficci Origen de Christophyer Nolan en qu es treballa de forma hipntica sobre la suspensi temporal i els mons parallels en el terreny dels somnis. A ms, es podr gaudir de la cinta canadenca Incendies de Denis Villeneuve a partir de la contundent obra teatral de Wajdi Mouawad en qu dos bessons reben lencrrec duna mare moribunda de trobar el seu pare i un germ que creien inexistents.

Sala Montjuic ofereix loportunitat de reveure grans clssics com El tercer hombre de Carol Reed sobre una Viena en runes a la postguerra i en clau de cinema negre o el clssic del terror La semilla del diablo de Roman Polanski sobre les possessions demonaques en una afable comunitat de vens. Destaca com a novetat una Nit Phenomena centrada en la recuperaci del cinema dels vuitanta, que daquesta manera sescapa provisionalment del cinema Urgell de Barcelona com a seu de projeccions estables, i que estar conformada per una sessi doble el proper 6 de juliol amb Terminator 2 de James Cameron i una pellcula sorpresa.

Per a ampliar programaci, horaris i preus us podeu adrear al portal http://www.salamontjuic.org/

Notcies - Cinema Catal . NET


lectures: 1288

Joan Millaret Valls

20 de juny de 2012


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small