cinema catal� . caT
Notícies anteriors
LA CARTELLERA ESTIUENCA EST FARCIDA DE PELLCULES DE SUPERHEROIS, AMB SPIDERMAN I BATMAN AL CAPDAVANT

Aranyes, ratpenats... i Woody Allen
Els cinfils no recordaran lestiu de 2.012 per la qualitat de les seves pellcules. Ms aviat el tindran present per lallau de films en qu els protagonistes han de salvar el mn embotits en vestits ajustats. S, els superherois han tornat. I aquest cop sembla que des de Hollywood han apostat fortament pels Batman, Spiderman i companyia. Que ning pateixi, per, si aquestes propostes li sn indiferents. A la cartellera sempre hi haur alguna joia allunyada de cops, trets i seqncies dacci impossibles.

Spiderman i Batman, plats forts
El primer en arribar a les nostres sales ha estat Spiderman. El passat juliol es va estrenar The amazing Spiderman (Marc Webb, 2012) amb el desconegut Andrew Garfield posant-se la mscara de lhome arcnid. Sense allunyar-se de la trilogia de Sam Raimi, Webb ha potenciat el carcter juvenil de la histria i sha centrat en les peripcies adolescents dels personatges de la pellcula. El resultat, irregular, encara s en cartell i tan sols satisfar els fans del gnere.

Si el nou Spiderman sembla haver estat tan sols concebut per a fer caixa, Christopher Nolan tanca amb El caballero oscuro. La leyenda renace la seva particular (i pica) revisi de les aventures de lhome ratpenat. Aquesta tercera i darrera entrega en qu Batman ha de lliurar Gotham del mal s la ms fosca de la srie i malgrat els seus molts encerts (visualment cont escenes excellents) rellisca en determinats aspectes narratius, el que provoca que la histria avanci amb dificultats. Amb tot, som davant la millor pellcula de lestiu.

Superherois i comdia
Sempre vida dxits i diners, la Meca del cinema ja ha iniciat lassalt de la taquilla mundial de cara a setembre i tardor amb nous acostaments a les aventures de diversos superherois que havien tingut temps enrere presncia a la gran pantalla. Aix, el jutge Dredd (que a mitjans dels 90 va ser interpretat per Silvestre Stallone) tornar a les nostres sales amb el rostre de Karl Urban (un dels secundaris del Senyor dels anells). Tamb al setembre, Milla Jovovich tornar a caar zombis a Resident Evil: Venganza (Paul W.S. Anderson, 2012). Ja a la tardor ressucitaran Superman, Daredevil i Hulk, entre molts daltres.

Allunyat de la pirotcnia americana, el cinema europeu pot convertir-se en loasi per als espectadors a qui no els interessin els blockbusters. Des de Frana ens arribar una proposta prou estimulant en clau de comdia. s el curis documental Slo es el principio, (Pierre Barougier & Jean-Pierre Pozzi, 2012), centrat en les classes de filosofia per a nens que simparteixen en una escola rural del pas ve. I si amb aix encara no nhi hagus prou, Woody Allen presentar el 21 de setembre la seva nova pellcula produda per Mediapro, A Roma con amor. Garantia segura de somriures a la platea. El geni de Brooklyn mai falla.

Notcies - Cinema Catal . NET
Cartell de El caballero oscuro. La leyenda renace


lectures: 1003

Marc Busquets i Obr

30 d'agost de 2012


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

que arribi ja Rome with love de Woody Allen! Que vindr just quan acaba l'estiu!
marc30-08-2012

pero crec que te la mateixa pinta que les darreres... res a veure amb el W.Allen dels 70 i 80, com el trobo a faltar!
Cargo30-08-2012

ser un vicky cristina barcelona a la italiana
maria31-08-2012

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small