cinema catal� . caT
Notícies anteriors
IGUALADA ESDEV PLAT CINEMATOGRFIC DE LA PELLCULA AYER NO TERMINA NUNCA DE LA DIRECTORA BARCELONINA INTERNACIONAL ISABEL COIXET

La directora Isabel Coixet presentava el passat 30 de setembre la seva darrera realitzaci encara en fase de filmaci Ayer no termina nunca en el seu rodatge igualad iniciat ja fa un parell de setmanes. En la roda de premsa que va oferir als mitjans periodstics a lhotel Canaletes dIgualada, convertit de nou en plat cinematogrfic, Isabel Coixet va estar acompanyada pels seus dos protagonistes principals, Javier Cmara i Candela Pea.

La directora va desgranar algunes respostes als nombrosos interrogants que planteja aquest film futurista del qual sintenta preservar el major secretisme possible perqu lespectador no vagi al cinema amb idees massa preconcebudes i intentar mantenir aix una certa expectativa i curiositat de cara a lestrena en sales prevista per comenaments de 2013.

Desprs de documentals dedicats al jutge Garzn o al cas del vaixell Prestige, Isabel Coixet retorna al mn de la ficci encara que amb la mirada dipositada en la nostra realitat. Aix, Ayer no termina nunca, vol prendre el pols a la situaci actual per fer-ne una projecci en un futur immediat per plasmar la seva visi de cap a on poden anar les coses partint de la base de la crisi que travessem.

Javier Cmara i Candela Pea repeteixen una altre vegada plegats desprs dhaver treballat conjuntament a Torremolinos 73 de Pablo Berger. Ambds actors interpretaran dos personatges que es retroben per que mantenen posicions antagnics alhora denfrontar-se a la realitat. Candela Pea C a la pellcula s un personatge illusionat i idealista que resta a Espanya mentre que Javier Cmara J en la pellcula surt a lestranger, a Colnia Alemanya -, fent gala d una visi molt ms prctica de la vida i del treball.

Desprs d'Ayer no termina nunca, Isabel Coixet encadenar un nou rodatge internacional a Gran Bretanya a finals de novembre, Panda eyes, en el que podria ser la seva primera incursi en el gnere del terror tot treballant amb actors com Jonathan Rhys Meyers i Sophie Turner.

Notcies - Cinema Catal . NET
Isabel Coixet


lectures: 1071

Joan Millaret valls

3 d'octubre de 2012


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small