cinema catal� . caT
Notícies anteriors
TWILIGHT: BREAKING DAWN PART 2

Lltima entrega de la saga Twilight ha tornat a la gran pantalla de la m de Bill Condon, (director de Dreamgirls), lexitosa pellcula de gnere fantstic i romntic que ha atrapat a milers despectadors.

s la segona part del quart llibre i la cinquena pellcula de la novella de lautora Stephenie Meyer. La histria est protagonitzada per Bella Swan, ja transformada en vampir; Edward Cullen, el vampir, i Jacob Black, el cap de la tribu dels llops; interpretada per Kirsten Steward, Robert Pattinson, i Taylor Lautner, respectivament.

Desprs del naixement de Renesmee Carlie Cullen i la transformaci de Bella en vampir, Irina del clan Denali, descobreix la filla caant amb la seva famlia. Confonent-la amb un nena immortal, que per tant, s una espcie prohibida per les lleis vampriques denuncia a la famlia Cullen davant els Vulturis, lespcie de tribunal de lordre entre els vampirs. A partir daquest moment, comena tota lintriga.

Aquesta entrega segueix una tcnica i professionalitat de les altres pellcules. Comenant amb la banda sonora dorquestra amb un to misteris, dacci i suspens, del compositor Carter Burwell i la seva supervisora musical Alexandra Patsavas, han sigut els responsables de la selecci musical i han seguit al mxim rigor el criteri de lautora; ja que linspiraci dStephenie Meyer requeia en la msica de Muse. Tamb apareixen temes dAlexandre Desplat i Howard Shore. Ja des de linici es desperta el suspens i el misteri de lespectador amb la msica Richat de Mark Petrie.

Els efectes especials dels vampirs, llops freguen la perfecci, cuiden fins el mnim detall dels sentiments del llop, o els nous poders del vampirs. Tot i aix, el nad Renesmee no est tan ben aconseguit com podria haver estat, pel motiu que requeria un nad amb poders especials que noms poda crear-se a travs de lordinador.

Lespectador alhora gaudeix duna increble fotografia de les localitazacions on tenen lloc a: Louisiana (EUA) i Vancouver, British Columbia (Canad). Durant tot el film, les muntanyes nevades, el propi paisatge de neu en el clmax de lacci. El toc dhumor el posen els dos nous actors vampirs russos.

De ben segur que aquesta saga ser eternament recordada aix com El senyor dels anells (produdes y dirigides per Peter Jackson)amb el punt final en el qual queda pals la idea dun amor per sempre. Happy-end americ.

Notcies - Cinema Catal . NET


lectures: 1117

Una crtica d'Elena Lloancy

21 de novembre de 2012


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

molt b Elena, la teva primera crtica a cinemacatala!
ric21-11-2012

Moltes gracies ric! I visca el cinema :-) !
Elena 21-11-2012

Quina pellcula ms nyap! sort que ja s'ha acabat aquesta saga tan lamentable...
Cesc23-11-2012

Cesc, si, hi ha gustos per tot. Jo crec tot el contrari, s una de les sagues ms ben fetes.
Elena 24-11-2012

Elena felicitats !!!! Molt ben argumentat. Ets la millor !!!!
Franoise.25-11-2012

Crec que aquesta saga s certament lamentable, cinematogrficament un zero com una casa.
Olga26-11-2012

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small