cinema catal� . caT
Notícies anteriors
A LETTER TO TRUE: EL DOCUMENTAL DE BRUCE WEBBER AL CCCB
La denncia personal i l'expressi de les prpies opinions, reflexions i inquietuds sobre els esdeveniments socials i poltics dels nostre dies a travs del mitj audiovisual, s la base sobre la que se sustenta l'estrena del documental A letter to True (Una carta per en True) al Centre de Cultura Contempornia de Barcelona (CCCB). El documental, que es podr visionar gratutament des del proper 23 de desembre fins el 7 de gener de 2006, est dirigit per Bruce Webber, i est ple de divagacions estructurades com una seqncia de cartes per en True, un dels seus gossos, utilitzant-ho a mode de metfora per fer una crida a l'afecte, a la lleialtat i a l'amor entre persones.
El director, fotgraf de fama internacional que tamb ha guanyat premis tant pels seus documentals (Broken noses i Let's get lost) com pels seus videoclips, per artistes tant diferents com Pet SHop Boys o Chris Isaak, separa la narraci en diferents parts, com sn les fotografies sobre la guerra, Vietnam, 9-11, Elizabeth Taylor, Martin Luther King i Little Haiti.
Una nova ra per fer cap al sempre estimulant CCCB, que projectar el documental a les 12.00h i a les 18.30h fins el proper 7 de gener. L'entrada ser gratuta, i les projeccions tindran lloc a la pantalla del vestbul.

CCCB
C/ Montalegre, 5
08001 - Barcelona
Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1862

Dani Sol

21 de desembre de 2005


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small