cinema catal� . caT
Notícies anteriors
ELS CINEMES GIRONA DE BARCELONA ACULLEN EL 1r FESTIVAL DE CINEMA ALEMANY

Aquest divendres dia 14 de juny arrenca la 1a edici del Festival de Cinema Alemany als Cinemes Girona de Barcelona amb la projecci del film inaugural Costa Esperanza/Wir wollten aufs Meer del director debutant Toke Constantin Hebbeln. Es tracta dun film que sendinsa en el passat recent alemany quan als anys vuitanta i sota el rgim comunista de la RDA dos amics que treballen al port de Rostock pensen sortir del pas enrolant-se en un vaixell. En un format de thriller poltic i despionatge ambientat abans de la caiguda del mur de Berln i de la consegent reunificaci alemanya, els dos companys hauran de provar la seva fidelitat al govern mentre els serveis secrets de la Stasi sencarreguen de validar les seves confessions.

Entre altres pellcules seleccionades trobem la primera pellcula de Pola Beck, Nuevos horizontes/Am Himmer der Tag sobre el mn duna generaci adolescent que es mou entre la despreocupaci del passat i un futur que ara es presenta absolutament incert. O retrobem un dels xits del cinema alemany denguany Speed-En busca del tiempo perdido/Spedd-Auf der Suche nach der verlorenen Zeit de Florian Opitz que en clau documental intenta fer un retrat de la nostra civilitzaci explorant altres models de vida al marge de la nostra societat capitalista global.

Fins el diumenge 16 de juny tindrem oportunitat de poder veure ttols representatius i indits a casa nostra de la cinematografia alemanya ms actual a crrec de diversos directors joves. Aquest festival neix com una extensi del veter Festival de Cine Alemany de Madrid i arriba a les nostres cartelleres grcies a la iniciativa endegada pel productor i distribudor Paco Poch amb collaboraci de German Films.

Aquesta experincia tindr continutat a la tardor amb la setmana de cinema alemany que tindr lloc al Goethe Institut i subratllar que els participants en aquest 1r Festival de Cinema Alemany podran optar a un bitllet davi danada i tornada a Berln per a dues persones. Si voleu ampliar informaci es podeu adrear al portal cine- aleman.com
Notcies - Cinema Catal . NET
Costa esperanza

lectures: 1094

Joan Millaret Valls

13 de juny de 2013


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small