cinema catal� . caT
Notícies anteriors
LXIT DE LANY DEL CINEMA ARGENT FUTBOLN ARRIBAR AL DESEMBRE les nostres sales


Aquest mes de juliol sha estrenat a Argentina amb un xit espaterrant la darrera pellcula de Juan Jos Campanella, Futboln. Aquesta pellcula sha estrenat a Argentina amb el ttol Metegol, que s com es coneix all el joc del futbol, i comporta pel director de loscaritzada El secreto de sus ojos la seva estrena en el camp del cinema danimaci 3D.

Futboln es una cara coproducci feta entre Argentina i lEspanya que ha sabut competir davant les grans estrenes nord-americanes danimaci del moment com poden ser Monsters University o Turbo. Aquesta primera incursi de Juan Jos Campanella en el cinema danimaci sestrenar a casa nostra pels volts de Nadal de la m de la distribudora Universal Pictures International Spain.

Aquesta esperada pellcula est feta sota els parmetres de la comdia familiar i sentimental en qu reviuen tamb els records dinfantesa i on les figures del futbol prendran un caire mgic a lesdevenir inesperades protagonistes. Futboln s ladaptaci del conte Memorias de un wing derecho de Roberto Fontarrosa en qu ha participat el mateix Juan Jos Campanella al costat daltres guionistes com Eduardo Sacheri (El secreto de sus ojos).

Notcies - Cinema Catal . NET
Escena de Futboln


lectures: 1017

Joan Millaret valls

31 de juliol de 2013


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small