cinema catal� . caT
Notícies anteriors
L’XIT DE L’ANY DEL CINEMA ARGENT FUTBOLN ARRIBAR AL DESEMBRE les nostres sales


Aquest mes de juliol s’ha estrenat a Argentina amb un xit espaterrant la darrera pellcula de Juan Jos Campanella, Futboln. Aquesta pellcula s’ha estrenat a Argentina amb el ttol Metegol, que s com es coneix all el joc del futbol, i comporta pel director de l’oscaritzada El secreto de sus ojos la seva estrena en el camp del cinema d’animaci 3D.

Futboln es una cara coproducci feta entre Argentina i l’Espanya que ha sabut competir davant les grans estrenes nord-americanes d’animaci del moment com poden ser Monsters University o Turbo. Aquesta primera incursi de Juan Jos Campanella en el cinema d’animaci s’estrenar a casa nostra pels volts de Nadal de la m de la distribudora Universal Pictures International Spain.

Aquesta esperada pellcula est feta sota els parmetres de la comdia familiar i sentimental en qu reviuen tamb els records d’infantesa i on les figures del futbol prendran un caire mgic a l’esdevenir inesperades protagonistes. Futboln s l’adaptaci del conte Memorias de un wing derecho de Roberto Fontarrosa en qu ha participat el mateix Juan Jos Campanella al costat d’altres guionistes com Eduardo Sacheri (El secreto de sus ojos).

Notcies - Cinema Catal . NET
Escena de Futboln


lectures: 838

Joan Millaret valls

31 de juliol de 2013


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small