cinema catal� . caT
Notícies anteriors
DEBUT DUN JOVE REALITZADOR SORGIT DE LESCAC

Barcelona, Estrella Damm

Durant els darrers anys, lESCAC ens est permetent conixer una colla de joves realitzadors cinematogrfics. Mar Coll (a punt destrenar la seva segona obra) i el ja clebre Juan Antonio Bayona sn dos dels ms rellevants, posem per cas. A aquest grup cal afegir-hi ara Dani de la Orden, que ha debutat amb Barcelona, nit destiu.

Tots busquen lamor

En una clida nit dagost, la ciutat comtal ser lescenari duna srie de trobades entre diversos joves amb lamor (o la recerca daquest, ms ben dit) com a denominador com. Es tracta dun film coral, en qu el seu repartiment aconsegueix dur a bon port una proposta fresca i a estones fora ben executada.
En aquest sentit, les aportacions dlex Monner (per fi alg parla sense embuts de lhomosexualitat a lesport!) i de la jove Cludia Vega (el gran descobriment dEva, de Kike Mallo) fan que la pellcula ens resulti, per instants, agradable i natural. I aix, malgrat el regust artificis que deixa anar el conjunt, ms proper a lefectisme publicitari que no pas a la sinceritat dun debutant.

Lestil Estrella Damm

El gran encert de De la Orden s optar per fer avanar la narraci amb el muntatge en parallel, s a dir, mostrant-nos levoluci dels diversos protagonistes de manera simultnia. El ritme s bo i el jove director s hbil a lhora de tallar els diferents captols (nhi ha 6) per deixar enganxat lespectador. No obstant, hi ha fases ms feixugues i els instants musicals (amb pluja i cmera lenta incloses) no sempre ajuden.
En essncia, Barcelona, nit destiu s un film ms que acceptable i pot suposar linici duna trajectria prometedora. De la Orden demostra sensibilitat per a les escenes romntiques i talent per als dilegs rpids i enginyosos. El problema, per, com ja sha apuntat abans, s que determinats passatges i lesttica del film semblen un anunci dEstrella. No s pas coincidncia, que les mitjanes daquesta marca apareguin subtilment a la pantalla.

Notcies - Cinema Catal . NET


lectures: 1086

Marc Busquets i Obr

2 d'octubre de 2013


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

Orignal, fresca, divertida, estiuenca... un plaer!
Brett03-10-2013

Tot un descobriment de pellcula!!!!!
Carles03-10-2013

Si opineu que s una pellcula fresca i estiuenca s que anem malament...
Manel03-10-2013

Per mi s vlida com a proposta innovadora i valenta, ms enll de la seva qualitat final.
Andreu F03-10-2013

molt Cesc Gay
Cludia03-10-2013

no fotem, la qualitat final tamb importa
Eric04-10-2013

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small