cinema catal� . caT
Notícies anteriors
UN TRASBALSADOR AMOR DE JOVENTUT

El realitzador francs Abdellatif Kechiche ens aboca de ple a una riuada indeturable de sensacions i sentiments a travs del seguiment de les primeres temptatives de ladolescent Adle (Adle Exarchopoulos) per trobar la seva identitat sexual tot encetant una apassionada i trrida relaci lsbica amb una altre noia que porta els cabells tintats de blau, Emma (La Seydoux).

Es tracta duna pellcula de tres hores de durada senzillament magistral al aconseguir transmetre des de la immediatesa tota la sensualitat, la carnalitat, el romanticisme i la desesperaci duna relaci sentimental dalt voltatge sexual i emocional.

Una pellcula absolutament fresca, rotundament fsica i feridorament real. Una bellssima i torrencial passi amorosa devoradora que desborda els lmits del cinema convencional al qual estem familiaritzats i supera en escreix tamb el cinema situat als marges creatius de loficialitat pel grau de verisme i credibilitat que encomana.

La vida de Adle ha possibilitat el miracle de que el cinema pot copsar-se com una experincia vivent gens aliena, i igual que els convulsos cossos abraats de les dues amants, la pellcula se tenganxa a la pell i no ten pots desprendre.

Sentim la pellcula bategar, respirar i transpirar al ritme i la cadncia de limpuls amors triomfant, i desprs amb el cor compungit veiem com sofega, sanglota i es regira quan lamor ja es retira.

La vida de Adle ens va deixar en estat de xoc al festival de Cannes 2013 i aquesta proesa cinematogrfica, premiada finalment amb la Palma dOr, es va convertir immediatament en la nostra imprescindible histria damor de lany.

Notcies - Cinema Catal . NET


lectures: 1068

Joan Millaret Valls

8 de novembre de 2013


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

una joia, espectacular!!!
Marc11-11-2013

les escenes de sexe sn excepecionals
Laura22-11-2013

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small