cinema catal� . caT
Notícies anteriors
DESCONCERT VITAL A TOTS VOLEM EL MILLOR PER A ELLA

Desprs del sorprenent i reconegut debut de la catalana Mar Coll amb Tres dies amb la famlia, la jove realitzadora torna als empantanegats territoris de la famlia per esbossar el retrat intermitent duna dona aclaparada per la incertesa quan creua lequador de la seva vida.

La protagonista, la Geni, s interpretada per una esplndida actriu com Nora Navas amb tota la convicci i la fragilitat que requereix aquest personatge deconstrut, una actuaci que li ha valgut daltra banda el premi a la millor interpretaci femenina en el recent edici de la SEMINCI. La Geni ha patit el fet traumtic dun accident que li ha provocat la prdua de la feina dadvocada reconeguda i li ha deixat visibles seqeles fsiques i mentals. Aquesta ensopegada vital atrapa i sacseja a la dona i la sumeix en un estat de desconcert absolut mentre tothom lempeny a recomenar de nou, especialment el seu marit, Dani (Pau Dur).

Situada en aquest atzucac, ella dubta de quina direcci ha de prendre la seva nova vida i mentre pren conscincia del punt dinflexi en el qual es troba, sembla apostar indeterminadament per lescapatria com a possible via de sortida. La protagonista vol fugir del seu propi entorn domstic i familiar que lofega per tamb vol fugir del rol que li pertocaria en societat i que la commina a reincorporar-se al mn laboral com a smptoma de responsabilitat i maduresa.

Enmig daquest laberint personal, la Geni sembla entreveure la sortida amb la reaparici duna vella amiga de joventut, Mariana (Valeria Bertuccelli), i es llena a reviure i trepitjar els espais de llibertat duna joventut ja esvada, una adolescncia perduda. La Geni abraa un comportament imprevisible que descolloca a tothom i sembla situar-la en un punt de fugida al desconegut, un punt de no retorn. La Geni formula la dissidncia i la revolta com a exponent dun neguit vital que la tenalla.

Notcies - Cinema Catal . NET
Escena de la pellcula


lectures: 976

Joan Millaret Valls

25 de novembre de 2013


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

Impressionant Nora Navas, la millor actriu catalana del moment
Petrus26-11-2013

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small