cinema catal� . caT
Notícies anteriors
CURTMETRATGE DYAD

Al vell mig de Hollywood est situat The Redburry Hotel on el jove director de fotografia Empordans, Jordi Ruiz Mas, roda el curtmetratge Dyad. La directora del projecte Banu Ramazanova, originaria dAlmaty (Kazakhstan), es troba a Los Angeles (USA) fent un mster en cinema a la New York Film Academy (NYFA) i ha decidit comptar amb la mirada nica de loperador catal per tal de visualitzar el seu gui. Aquesta histria es roda en Angls, combinant pellcula fotoqumica i alta definici. Un projecte amb dos veus com a protagonistes, lEmma i en Zac, una parella ben diferent.

En Jordi comparteix amb nosaltres la seva experincia per videoconferncia i ens explica que quan es va incorporar a Dyad els suports amb els quals rodar ja estaven decidits. El producte demana un tipus de fotografia fantstica i surrealista afirma lartista audiovisual. Pel que fa a largument del metratge, el mn de lEmma involucra el seu estat psictic i el den Zac la seva realitat. Aix mha ajudat a poder orientar-me a construir la idea visual duna forma slida, declara el director de fotografia. La voluntat s que tant celluloide com digital puguin convertir-se en una pea complementria. Es tracta duna qesti de textures, de profunditat de color, de bipartidisme de formats amb els quals narrar i treballar, i aix poder-ne fer una metfora -mesclar duresa amb fragilitat- depenent del personatge a tractar.

Jordi Ruiz Mas va comenar la seva carrera professional com a operador de cmera de televisi i assistent de cmera en cinema. Ha passat per diverses escoles de Barcelona i Los Angeles. Us recomano que esteu atents a les creacions daquest jove talent, Jordi Ruiz Mas (jordiruizmaso.com), ja que la seva obra donar molt que parlar en un futur prxim.

Notcies - Cinema Catal . NET
Jordi Ruiz Mas

lectures: 1165

Redacci

12 de gener de 2014


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small