cinema catal� . caT
Notícies anteriors
EL TREN EQUIVOCAT QUE ET PORTA A LESTACI CORRECTE: THE LUNCHBOX

Wes Anderson sinspira directament en lobra de Stefan Zweig per crear una de les millors comdies dels darrers anys, lexcellent El gran hotel Budapest. Ritesh Batra es deixa seduir per la mgia del gran escriptor austrac per signar un melodrama meravells: The Lunchbox.

Escrita amb tot lamor del mn i entesa com una reflexi sobre la complexitat de les relacions sentimentals , el poder de latzar i la perillosa velocitat del pas del temps, Batra ens regala una pellcula deliciosa on lombra permanent de Zweig esdev cabdal: cartes de desconeguts, trens constants i metafrics, amors impossibles...

Ambientada a Bombai, la casualitat fa que una mestressa de casa i un oficinista a punt de la jubilaci sintercanvin una correspondncia no pretesa mitjanant la casualitat que provoca un tradicional servei indi de lliurament de menjar. Una premissa que es podria quedar en poc ms que una ancdota, per que grcies al saber fer del seu director i guionista i duna excellent parella protagonista (Irrfan Khan i la bellssima Nimrat Kaur), adquireix una evoluci slida i intelligent, a la vegada que fresca i encantadora. I s que The Lunchbox s un film culinari i romntic, elegant i reconfortant. Per fi una pellcula amb el mn de la cuina com a gran protagonista sense necessitat dabusar de plats i ms plats: lelaboraci justa, la degustaci oportuna i un bon profit.

Ritesh Batra t lhabilitat de construir una gran histria damor des duna premissa petita, sense cap mena destridncia, per carregada dhumanitat i conduint limminent dest dels seus personatges demostrant que, potser, agafant el tren equivocat pots arribar a lestaci correcte.

Notcies - Cinema Catal . NET


lectures: 995

Albert Galera

15 de maig de 2014


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small