cinema catal� . caT
Notícies anteriors
ALEJANDRO AMENBAR ENLLESTEIX EL RODATGE DE REGRESSION

El director espanyol Alejandro Amenbar ha anunciat que ja ha acabat el seu darrer projecte Regression amb gui dell mateix desprs de rodar durant vuit setmanes ntegrament a Toronto. El director de Los otros (2001) retorna al cinema de gnere amb un thriller psicolgic i fantstic de coproducci internacional que anuncia la seva estrena al mercat nord-americ pel 28 dagost de 2015.

El repartiment internacional de Regression tindr com a parella protagonista al celebrrim actor Ethan Hawke i lactriu de la saga Harry Potter Emma Watson. La resta del repartiment est conformada per David Thewlis, David Dencik, Lothaire Bluteau i Devon Bostik. Amenbar sha rodejat dun equip artstic dautntic luxe conformat per reputats tcnics que, en algunes ocasions, ja havien treballat amb ell. Destaquem el director de fotografia Daniel Arany (Los ltimos das), la dissenyadora de vestuari Sonia Grande (Los otros, Midnight in Paris), el supervisor defectes especials Flix Bergs (Lo imposible, gora) o la dissenyadora de producci Carol Spier (Promesas del este).

Regression est ambientada a Minnesota lany 1990 i explica la investigaci que du a terme linspector de policia Bruce kenner (Ethan Hawke) arran duna denncia de la jove Angela (Emma Watson) que acusa al seu pare, John Gray (David Dencik), dun terrible assassinat. Quan entra en acci el psicleg Dr. Raines (David Thewlis) per tractar al pare dAngela les coses prendran un caire absolutament inesperat.

Notcies - Cinema Catal . NET
Escena de Regression

lectures: 988

Una crnica de Joan Millaret Valls

16 de juny de 2014


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small