cinema catal� . caT
Notícies anteriors
ATRAPATS EN ELS REBRECS DEL THRILLER

Desprs de disfrutar fa uns dies de lestrena de la fascinant i enlluernadora pellcula sud-coreana de cincia-ficci Snowpiercer/Rompenieves de Bong Joon-ho, el passat divendres dia 20 va arribar a les nostres cartelleres una nova mostra de la potncia i energia daquesta cinematografia asitica. No em puc estar de recomanar doncs lestrena de lesplndid i enrevessat thriller New world del tamb cineasta sud-core Park Hoon-jung.

Desprs de passar per diversos festivals, New world ve de guanyar en la secci sia del passat Festival Internacional de Cinema de Sitges. Desprs del ress ms aviat modest de la seva primera pellcula, The showdown (2011), Park Hoon-jung ha aconseguit amb New World unes molt bones xifres daudincia al seu pas. Cal anotar en el bagatge daquest jove director que amb anterioritat ja havia destacat com a guionista daltres films sud- coreans dxit com Encontr el diabl/I saw the devil (2010, Kim Jee-woon) i The Unjust (2010, Ryoo Seung-wan).

New world combina perfectament elements genrics del thriller i, tamb, del cinema de gngsters. El mrit s que aconsegueix una perfecte barreja de la intriga, ambigitat i suspens del territori del thriller amb antolgiques escenes dacci i els complots, tracions i lluites pel control del poder del cinema sobre mfies. New World ens mostra duna forma electritzant com enmig duna ferotge lluita per la successi del cap de la banda de gngsters ms poderosa del pas hi trobem un policia infiltrat.

Aquest policia protagonista que lluita per la supervivncia en un mn violent i sense escrpols est sotms a pressions i dilemes inexcusables mentre es debat entre la seva fidelitat a la missi encarregada i el compliment del deure, i lamistat i camaraderia que sha anat creant en el seu exercici com a m dreta dun dels candidats al poder. Noms podem dir que la pellcula s un imparable xuclador que tarrossega i no et permet badar ni un instant.

Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1043

Una crtica de Joan Millaret Valls

2 de juliol de 2014


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small