cinema catal� . caT
Notícies anteriors
ROLAND EMMERICH SER CORONAT EN EL 47 FESTIVAL DE SITGES

El Festival Internacional de Cinema Fantstic de Catalunya-Sitges 2014, que tindr lloc entre el 3 i el 12 doctubre denguany, ha comenat a desgranar les seves novetats. Un dels protagonistes de la prxima edici ser el productor i director alemany Roland Emmerich que ha triomfat a Hollywood dedicant-se de ple amb xit i popularitat al cinema dacci i catstrofes. El responsable de films fantstics i de cincia- ficci apocalptica com Independence day (1996), Godzilla (1998), El da de maana (2004) o 2012 (2009) rebr el Gran Premi Honorfic del certamen catal.

Entre els ttols anunciats que arribaran a Sitges2014 cal destacar films que han desfilat amb nota pel festival de Cannes com Adieu au langage del veter irreductible Jean-Luc Godard que va fer gala dun estat de forma envejable amb un inclassificable film remol que et xucla inexorablement. Del festival francs prov tamb el darrer David Cronenberg, daltra banda un vell conegut del festival de Sitges, que en la seva negra i corrosiva pellcula Map to the stars es dedica a esbudellar el malalt mn del cinema de Hollywood.

Moltes expectatives desvetlla lanunciada presncia del drama de cincia-ficci Under the skin, amb una Scarlett Johansson transmutada en extraterrestre, del director Jonathan Glazer que retorna a la competici desprs de Birth (2004). La historietista grfica i cineasta iraniana resident a Frana Marjani Satrapi participar tamb a Sitges amb la comdia macabre The voices amb Ryan Reynolds.

Entre la llista de films terrorfics programats cal destacar la darrera proposta dels directors de Livid, els francesos Alexandre Bustillo i Julien Maury, que portaran Au yeux des vivants. Un altre film dhorror esperat que podria commocionar a Sitges s It follows de David Robert Mitchell. I no podem passar per alt la cinta inaugural del festival de Sitges (Rec) 4: apocalipsis de Jaume Balaguer que aportar renovades dosis desglais i patiments.

Notcies - Cinema Catal . NET
Cartell

lectures: 955

Una crnica de Joan Millaret Valls

15 de juliol de 2014


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small