cinema catal� . caT
Notícies anteriors
CINEMA PARADISO RETORNA A LES PANTALLES DE CINEMA 25 ANYS DESPRS

En plena dispora del cinema com lentenem fins ara, amb el gradual tancament de sales dexhibici, la caiguda imparable despectadors i la transici al sistema de projecci digital, retorna a les sales Cinema Paradiso de litali Giuseppe Tornatore en motiu del seu 25 aniversari.

La reposici daquest clssic modern del cinema que reivindica lexperincia nica i trasbalsadora que ha comportat per molta gent descobrir el cinema en el seu hbitat tradicional, la sala de cinema, tindr lloc el proper divendres 5 de setembre amb una cpia digital restaurada.

Loscaritzada Cinema Paradiso, que va ser un autntic fenomen cinematogrfic lany 1989, va arribar en el precs moment darrencada de la transformaci en la exhibici del cinema per remembrar des de la nostlgia la mgia i la fascinaci que provoca el descobriment del cinema en el nou espectador.

La reestrena de Cinema Paradiso, de la m de la distribudora A Contracorriente Films, comportar deixar-se arrossegar pel precis i perdurable tema dEnnio Morricone i commoures de nou amb la tendra i entranyable histria damistat del petit Tot, convertit amb el temps en fams director de cinema, i el vell projeccionista Alfredo (Philippe Noiret) del cinema Paradiso.

Notcies - Cinema Catal . NET
Escena de la pellcula


lectures: 1048

Una crnica de Joan Millaret Valls

1 de setembre de 2014


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

Gran noticia!
Mar02-09-2014

Es podr veure en catal?
Carles M.02-09-2014

Rpid, rpid.....ltim dia 11 de setembre!!!
Q.08-09-2014

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small