cinema catal� . caT
Notícies anteriors
EL FESTIVAL DE SAN SEBASTIN CORONAR BENICIO DEL TORO

El popular actor porto-riqueny Benicio del Toro rebr en el 62 Festival Internacional de Cinema de Sant Sebasti el segon premi Donostia a tota una trajectria professional. Lacta dentrega del guard tindr lloc a les acaballes del certamen basc, i arribar desprs del guard honorfic que shaur concedit al tamb actor Denzel Washington en el cap de setmana inaugural.

Benicio del Toro ha estat oscaritzat com a actor secundari per Traffic de Steven Soderberg i nominat com a millor actor per 21 gramos de Alejandro Gonzlez Irritu. Lacabem de veure en la pellcula de cincia-ficci en cartellera Guardianes de la galaxia i almenys t tres pellcules indites encara per estrenar: Perfect day del madrileny Fernando Len de Aranoa, Inherent vice del nord-americ Paul Thomas Anderson i Sicario del canadenc Denis Villeneuve.

El celebrrim actor, daltra banda, vell amic del festival, trepitjar de nou la catifa vermella donostiarra de la m dun dels darrers projectes en els quals ha participat, Escobar: paradise lost. En aquest film, escrit i dirigit per Andrea di Stefano, Benicio del Toro es posa en la pell del cap del crtel colombi de la droga de Medelln, Pablo Escobar.

Escobar: paradise lost ser lencarregada de tancar la secci consagrada als millors films premiats en grans festivals de referncia Perles i en la seva presentaci Benicio del Toro ser acompanyat per la directora i dos dels companys de repartiment, el nord-americ Josh Hutcherson (Juego de Tronos) i lespanyol Carlos Bardem ( Celda 211).

Notcies - Cinema Catal . NET
Benicio del Toro

lectures: 964

Una crnica de Joan Millaret Valls

8 de setembre de 2014


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

No es aquesta una web de cinema catal? Llavors per que parleu tan poc de les nostres produccions? Per exemple de LENDEM: http://lendema.cat/
araeslhora13-09-2014

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small