cinema catal� . caT
Notícies anteriors
QUARANTENA

Rec(4), pellcula inaugural del 47 Festival Internacional de Cinema Fantstic de Catalunya Sitges, s la darrera entrega duna popular i rendible franqucia que ara dirigeix de nou el seu creador, el lleidat Jaume Balaguer. Recuperem a la reportera ngela Vidal (Manuela Velasco) desprs de ser evacuada de ledifici infectat de lEixample barcelon i que ara roman en observaci en un laboratori secret dun vaixell mercant. En aquesta embarcaci en quarantena trobem tamb els dos soldats que van sobreviure al terrorfic rescat de la intrpida periodista ms una dona salvada duna matana en un casament.

Lallament i lespai nic esdevenen de nou les armes dramatrgiques habituals de la saga Rec per oferir una nova pellcula sobre el contagis virus zombi que es propagar sense remissi entre la incrdula tripulaci i lenigmtic equip mdic enmig duna cerimnia de fe gore. Com un alien descontrolat enmig duna nau marina que solca el mar, la llavor del mal, la mortfera plaga, sexpandeix exponencialment anorreant lextens i divers grup hum.

Retrobem un esquema argumental repetit que no depara masses sorpreses i recorrem aix els llocs coneguts del gnere com a frmula efica per un previsible entreteniment. Tot i que ara es prescindeix del recurs de la cmera subjectiva o la tcnica del metratge trobat de les primeres entregues, Jaume Balaguer aposta rutinriament pel format tradicional del terror de caire claustrofbic amb les corresponents dosis de corredisses, ensurts o sorpreses i, tamb, les pertinents bromes.

Notcies - Cinema Catal . NET


lectures: 936

Una crtica de Joan Millaret Valls

31 d'octubre de 2014


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small