cinema catal� . caT
Notícies anteriors
NOVA TEMPORADA DEL DOCUMENTAL DEL MES
Avui dijous 19 de gener, els Cinemes Verdi Park inicien la Nova Temporada del Documental del Mes, hi ho fan amb la projecci del documental suec The Lovers of San Fernando (foto), obra de Peter Torbirnsson, documentalista suec afincat a lAmrica Llatina. La pellcula ens ofereix el relat duna histria damor entre dos joves, envoltats per un entorn de difcil convivncia degut a les continues guerres que els envolten.
Organitzat per Parallel40, el cicle del Documental del Mes, estrena regularment un documental a Catalunya, dins el projecte de CinemaNet Europe. La principal novetat del 2006, radica en el fet que la ciutat de Barcelona, els documentals saniran estrenant tan a la Filmoteca de Catalunya com als esmentats Cinemes Verdi Park. El nombre de sales adherides a la xarxa CNE a Catalunya ha augmentat fins a 10; en aquest sentit, les noves incorporacions a banda dels Verdi Park sn les ciutats de Trrega i Solsona. Tanmateix, el proper mes de febrer Molins de Rei tamb safegir a la xarxa.
La cita del Documental del Mes s el primer dijous de cada mes, excepte aquesta primera projecci del gener que, degut a les festes, sha aplaat fins avui. Des de cinemacatala.net us anirem informant de les successives cites daquesta mostra tan estimulant com necessria.
Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 2529

Albert Galera

19 de gener de 2006


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small