cinema catal� . caT
Notícies anteriors
PPLUM BBLIC DIGITAL

Exodus: Dioses y Reyes de Ridley Scott sassembla massa a Los diez mandamientos (1956, Cecil B. De Mille) i aix no li fa gaire b. Els efectes especials artesanals, el cartr pedra i els coreografiats moviments de masses dels vells pplums en colors i en formats panormics a les dcades dels 50 i 60 del passat segle sn represos ara amb un nou vestit grcies a la tecnologia digital com aquell que es vol posar al dia per renovar lespectacularitat i lpica que se li exigeix al gnere.

Christian Bale pren el relleu a Charlton Heston per posar-se en la pell de Moiss, germanastre de Ramss (Joel Edgarton), el qual ser nomenat emperador dEgipte desprs de la mort del seu pare, el fara Seti (John Turturro). Moiss serigir per contra en limprevist lder messinic que conduir els esclaus jueus a la llibertat i els dur a la terra promesa desprs de castigar de forma implacable als egipcis amb set mortferes i apocalptiques plagues.

Si Ridley Scott ja havia revitalitzat el gnere kolossal retornant-nos a les incertes glries de lImperi Rom a Gladiator ara sacosta al registre del pplum bblic de lAntic Testament per oferir-nos de nou el passatge de la transformaci de Moiss de simple protector de Ramss en heroic guia alliberador del seu poble.

Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 927

Una crtica de Joan Millaret Valls

31 de desembre de 2014


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

L'nic que val la pena d'aquesta peli s el Christian Bale. Ho sento per alg ho havia de dir :-P
Pau03-01-2015

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small