cinema catal� . caT
Notícies anteriors
ATRAPATS EN UNA NOVA DIMENSI

Tres joves, Nic (Brenton Thwaites), la seva xicota Haley (Olivia Cooke) i Jonah (Beau kanap) segueixen la pista dun hacker. El que sembla un passatemps dadolescents pirats per la informtica entregats a lexcitaci que representa el joc del ratol i la gata els porta a un servidor des don semet la senyal situat en una casa abandonada enmig denlloc. Ells cauen de quatre grapes en un parany que ens sembla conduir al pur registre del cinema de terror. Per quan ens pensem que ha daparixer el psicpata de torn, aleshores acabant abduts per una presncia aliengena.

La desaparici dels tres s un punt dinflexi que ens transporta per sorpresa al genu territori de la cincia-ficci. Ara els tres joves apareixen atrapats en el que podria ser un laboratori atmic del govern dels Estats Units enmig del desert per servir de conillets dndies. Els retinguts han estat en contacte amb ents extraterrestres i per aix romanen tancats en celles dallament. Nic intentar escapar daquest centre dinvestigaci sota vigilncia dhumans equipats descafandres per evitar el contagi mentre un investigador, Wallace Damon (Laurence Fishburne), el sotmet a un insistent interrogatori.

La prpia naturalesa sospitosa del lloc i lestranyesa de tot plegat fa que lespectador estigui en estat dalerta permanent davant dun relat que es va embolicant per constatar que, a cada pas que es dona en aquest laberint espacial i narratiu, res s el que sembla. Cal valorar daquest film discret i sense massa pretensions, premiat amb el guard als millors efectes especials al passat Festival de Sitges, el sentit dimaginaci i el cuidat aspecte visual que desprn, tot i les limitacions dun pressupost ajustat. El jove William Eubank es revela com un prometedor director que sap transmetre ganes i enginy a lhora denxampar-nos en la teranyina que desplega, encara que el desenlla, la sorpresa final, el darrer gir, ens acabi resultant prou previsible o esperat.

Notcies - Cinema Catal . NET
Escena de la pellcula La seal

lectures: 939

Una crtica de Joan Millaret Valls

17 de febrer de 2015


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small