cinema catal� . caT
Notícies anteriors
LA FELICITAT PERDUDA

Arriba a les nostres cartelleres la pellcula de ladu del desaparegut actor Robin Williams, El hombre ms enfadado de Brooklyn de Phil Alden Robinson. Aquesta discreta pellcula encasellada en un operatiu de comdia familiar reconfortant, construt sobre els llocs comuns de la redempci personal i les segones oportunitats, no s la millor carta de comiat que podia deixar-nos. Sempre el recordarem per altres papers ms celebrats.

Aquesta pellcula ens parla de la felicitat esvada i els intents per recuperar-la. La manera de posar-se les piles i recuperar el temps perdut s una arbitrria sentncia de mort de 90 minuts de vida dictada per una metgessa substituta, Sharon Gill (Mila Kunis), a un pacient malcarat, rondinaire i irat, Henry Altman (Robin Williams), que pateix un aneurisma cerebral irreversible.
Aquest pare de famlia amargat i crispat amb el mn mundial, enemistat amb el fill i distanciat de la seva dona, emprendr una embogida i absurda cursa contrarellotge per restituir tots els lligams familiars trencats i assolir una certa pau desperit. En una estructura narrativa alternada que pivota entre pacient i doctora, amb inclusi duna veu off que ens descriu els estats de ressentiment que pateixen ambds protagonistes, la metgessa haur de corregir tamb la seva profunda amargura procurant trobar el pacient evadit per retornar-lo a lhospital i dignificar-se.

Una comdia no massa afortunada que ens depara escadussers moments divertits i alguns dilegs ametrallats prou enverinats de part daquest pattic pare de famlia que perd els estreps mentre viu corcat per una fria enquistada en el seu sser. Robin Williams ens ofereix un refregit dalgunes de les seves actuacions ms histriniques amb un rostre convertit en pura mscara amb un desplegament de ganyotes i tics coneguts. Per alguna cosa de commovedor t aquest home trist i ridcul que ha perdut el nord irremissiblement mentre ara procura desordenadament trobar un sentit a tot plegat.

Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 893

Una crtica de Joan Millaret Valls/AMIC

21 de març de 2015


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small