cinema catal� . caT
Notícies anteriors
EL NOI DE LA CASA DEL COSTAT

Pellcula feta a mida de lactriu i cantant Jennifer Lopez, productora responsable de la pellcula, sota un embolcall de thriller venut falsament com dalt voltatge sexual. Aquest film del director de A todo gas (2001) procura esprmer un pusillnime i cast ingredient ertic, conformat per escenes pretesament trrides i suggeridores entre una dona madura de bon veure i un atltic jove ve nouvingut, per veure si arrossega tamb el potencial pblic del fenomen passatger de 50 sombras de Grey.

La dona, Claire Peterson (Jennifer Lopez), travessa una crisi de parella i est dubtant encara si divorciar-se dun marit, Garret Peterson ( John Corbett), que lenganya amb la secretria. En aquestes hores baixes de Claire apareix com un miratge un atractiu noi, Noah Sadborn (Ryan Guzman), de cos herculi i amb moltes prestacions, tant fsiques com intellectuals. Un tros de carn temptador que mostra a ms notables dots en el bricolatge i, a sobre, esdev tutor i company de lacomplexat fill de la parella, Kevin (Ian Nelson).

La pellcula vol ser una mena datracci fatal que ens recorda aquells thrillers apetitosos i carnals dels vuitanta amb afers extra conjugals de conseqncies destructives. Com aleshores, ladulteri arrauxat i passional ens descobreix el costat fosc i obsessiu del desitjant amant, el qual acaba per convertir la teva vida en un infern.

I desprs la pellcula recupera tamb aquells thrillers psicolgics dels noranta farcits de psicpates amables a cada cantonada. Vens adorables i companys perfectes que sota la pell de xai amaguen urpes de llop. Films sobre hostes encantadors transformats en perillosos visitants que quan aconsegueixen entrar en la teva vida es comporten com un virus destructor que ho infecta tot i el vol arrunar la vida.

Obsesin podria ser, almenys, un bon refregit de tots aquests llocs comuns cinematogrfics, per malauradament es queda lluny de tot. No rutlla com a pellcula dintriga morbosa, fogots incandescents i perversos jocs de seducci. I tampoc arranca com a pellcula de tensi i suspens amb pertorbat amenaador. Aquesta pellcula s un pllid reflex del que podria haver estat i, al capdavall, esdev un simple vehicle moralitzador i carca per tal de fer prevaldre els sempiterns valors de la famlia unida davant les turbulncies i les contingncies desestabilitzadores.

Notcies - Cinema Catal . NET
Escena de la pellcula


lectures: 948

Una crtica de Joan Millaret Valls/AMIC

24 de març de 2015


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small