cinema catal� . caT
Notícies anteriors
ARRENCA A LLEIDA LA 21 MOSTRA DE CINEMA LLATINOAMERIC DE CATALUNYA

Aquest divendres 10 dabril sinaugura la 21 Mostra de Cinema Llatinoameric de Catalunya a ledifici la Llotja de la ciutat de Lleida amb la pellcula veneolana-espanyola El libertador dAlberto Arvelo sobre la figura del lder independentista Simn Bolvar amb participaci dels actors espanyols Mara Valverde i Imanol Arias.

En aquesta cerimnia inaugural la Mostra concedir dos guardons honorfics a lactor espanyol Antonio de la Torre i el cineasta argent Carlos Sorn. En la mateixa gala es concediran als actors catalans Vicky Pea i lex Brendemhl els Premis Jordi Dauder a la Creativitat en el Cinema Catal.

En aquesta jornada dobertura tan especial sha anunciat a ms la presncia del popular actor Ral Arvalo, el cineasta i productor Llus Miarro, el director teatral i cineasta Mario Gas o la realitzadora Rosa Vergs.

La Mostra de Lleida sallargar fins el 17 dabril i entre les moltes propostes ofertades cal destacar una secci oficial conformada per deu llargmetratges entre els quals cal ressenyar la darrera producci de la cineasta argentina Celina Murga La tercera orilla o la producci argentina El hijo buscado de Daniel Gaglian.

El certamen lleidat comptar tamb amb una secci oficial de vuit documentals i una altre dedicada als curtmetratges. Entre altes activitats trobarem projeccions especials fora de competici o matinals infantils.

Totes les projeccions del certamen tindran lloc a lespai CaixaFrum de la ciutat. I en el marc de la 21 Mostra de Lleida soferir tamb la possibilitat de gaudir de lexposici del cartellista cinematogrfic Macario Gmez Quibus Mac.

Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 906

Una crnica de Joan Millaret Valls

9 d'abril de 2015


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

Promet molt!
Olga10-04-2015

Hi anirem amb la family
Pippa10-04-2015

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small