cinema catal� . caT
Notícies anteriors
PANTALLA SSMICA

El mn postapocalptic de la saga Mad Max retorna a les grans pantalles en honor daniversari amb la superproducci Mad Max Fury Road per rellanar de nou la franqucia amb tot el soroll i la fria possible. Retrobem el mn distpic ben conegut de Mad Max poblat per humans barbaritzats que tan sols es preocupen per la seva supervivncia. Un estil de vida salvatge i tribal sorgit per lluitar amb les dents pels recursos naturals, especialment laigua, un b tan escs com preuat.

Lancdota argumental vindria a ser com la cavalcada de lOest americ duna caravana de dones, conduda per Furiosa (Charlize Theron), que fuig a la recerca duna enyorada terra verda ara escombrada del mapa. En aquesta cursa desenfrenada a una quimrica terra promesa, les dones es veuran ajudades per un pres encadenat, Max (Tom Hardy -que pren el relleu a Mel Gibson-).

Laustrali George Miller reprn amb un mpetu desbordant lunivers violent de Mad Max en lespai desolat, sec i erm dun desert infinit per bastir una suculent, explosiva i excepcional pellcula dacci en clau de western futurista. La pellcula fa gala duna rusticitat i ferotgia impressionant, un terrabastall de ferro i foc, de rovell i de sorra, de pols i de fang, una experincia feta de rauxa, potncia i adrenalina a tot drap.

Un film que, tot i els efectes digitals, sap transmetre tota la fisicitat enganxifosa de la lluita cos a cos o lespectacularitat de les curses de quadrigues de larena del circ rom. Un apotesic combat acompanyat de lepidrmic brogit dels motors rugint sense descans en les diferents batalles que esglaonen una magistral persecuci al lmit.

Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1068

Una crtica de Joan Millaret Valls

9 de juny de 2015


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small