cinema catal� . caT
Notícies anteriors
COMENA EL CINEMA LLIURE DE BARCELONA, EL FESTIVAL MS REFRESCANT DE LANY

Cinema Lliure a la platja es planteja com el festival dels festivals, un aparador de pellcules que han estat seleccionades pels festivals catalans ms importants celebrats al llarg de lany i que troben el seu espai durant lestiu barcelon, un moment ideal per gaudir de produccions poc convencionals, dun incalculable valor cultural.

Estiu, mar i cinema. No cal ms que una bona pellcula i la platja per definir la filosofia del festival. Tots els dijous i diumenges fins al proper 16 dagost arriba el cinema ms suggeridor a la platja de Sant Sebasti, per gaudir del celluloide en un entorn inusual com a experincia collectiva, a la sorra i a laire lliure.

La iniciativa programar continguts que no es veuen a la televisi o al cinema convencional: es seleccionaran curts i pellcules de festivals tant internacionals com el Festival de Cinema Fantstic de Sitges, el FIC-CAT o el Mecal, aix com certmens tant emergents com sn el DA (Festival de Cinema dautor), el Mecal, el Barcelona Visual Sound o el consolidat Filmets.

El certamen comena aquest dijous 9 de juliol amb la projecci de Morti el Mgic, lanimaci guanyadora del Barcelona VisualSound, una comdia satrica destil cartoon on la mgia construda a base dslapstick ns la protagonista. Posteriorment es projectar lesperat documental Sobre la Marxa, de Jordi Morat, guanyador del premi del pblic del DA.

Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 964

Una crnica dric Antonell

9 de juliol de 2015


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

Aqu teniu la programaci completa: http://www.cinemalliure.com/programacio2015
ric10-07-2015

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small