cinema catal� . caT
Notícies anteriors
RATONERA

Pellcula triomfadora en la darrera edici del Festival de Cinema Fantstic i de Terror de Sitges, La invitacin de la directora nord-americana Karyn Kusama, parteix dun episodi de perode de dol per la desaparici trgica dun fill per donar-li una imprevista i insospitada rebregada.

Tot arranca quan el pare, Will, acompanyat de la seva xicota, Kira, reben una invitaci al cap del temps per retrobar-se a lantiga casa familiar amb seva ex dona, Eden, rodejada de nous acompanyats, per certificar dalguna manera lextinci i superaci del dolor per la prdua traumtica del seu fill.

Lluny del terror fantstic i a prop del terror que pot sorgir de la quotidianitat, el film sendinsa en un format de thriller psicolgic. Will, pare afligit que encara no ha superat el trauma de la prdua del fill, sendinsa en una trama dintriga i misteri a travs dels equvocs, intucions i suposicions que sembla detectar en els seus hostes.

I comportant-se com un trastocat, un paranoic, Will creu que ha caigut en un parany, li sembla trobar-se atrapat en una ratonera, en qu la seva ex-dona i amics fan gala de comportaments estranys propis duna secta alienada.

Aix la vetllada sanir empudegant duna atmosfera enrarida i sinistre en lescenari nic de la casa, una localitzaci hermtica. Lambient esdev progressivament claustrofbic fins a prendre un caire absolutament inesperat, demencial direm. El desenlla amaga un cop defecte final pertorbador absolutament sorprenent.

Notcies - Cinema Catal . NET
El cartell de la pellcula

lectures: 775

Una crtica de Joan Millaret Valls/AMIC

13 d'abril de 2016


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small