cinema catal� . caT
Notícies anteriors
AMOR ENGANXIFS

La directora francesa Mawenn, responsable de films com Polisse (2011), estrena a casa nostra el seu quart llargmetratge Mi amor/Mon roi. Un nou film que ofereix la convulsa radiografia duna relaci de parella a partir dels records de la dona, Tony (interpretada per lactriu i cineasta Emmanuelle Bercot), ingressada en una clnica de rehabilitaci desprs dun accident desqu, que evoca el seu tumultus amor amb Georgio (Vincent Cassel).

Una histria agitada que combina passat i present per reconstruir un cam fet de felicitat i desenganys, de joia i de pena. Una clssica estructura dascens i caiguda que arrencaria amb lempenta exultant de lenamorament, coronat amb el casament, seguit de la davallada posterior pel pedregar per culpa de conflictes i desavinences dins de parella. Un cam solcat de sotragades, fet de retrobaments i separacions que, al capdavall, acaba descrivint un amor enganxifs que sempre acaba apropant els amants per molt que shagin barallat i distanciat.

Podria ser un bon melodrama romntic sobre els amors encesos i torrencials abocats finalment a la destrucci o b a la reconciliaci, per la pellcula es malbarata per una tendncia molesta a la histria i a lesgarip en fora ocasions. Reconeixent la complexitat del paper de Tony, que ha de passar de moments pletrics a altres ms trastornats en qesti de segons, no entenem massa b que el seu treball fos reconegut amb el premi a la millor actriu en el passat Festival de Cannes. Mentre que Vincent Cassel gaudeix dun paper fet a mida on pot desenvolupar el seu carisma, murrieria, enginy i un atractiu fatal del qual no es pot desprendre mai del tot la soferta i patidora protagonista.

Notcies - Cinema Catal . NET
Una escena de la pellcula

lectures: 767

Una crtica de Joan Millaret Valls/AMIC

17 d'abril de 2016


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small