cinema catal� . caT
Notícies anteriors
LES MUTACIONS PROTAGONISTES AL FESTIVAL DE CINE DE TERROR DE MOLINS DE REI
Ahir es va presentar el llibre "PUEDE SER CONTAGIOSO. LAS MUTACIONES EN EL CINE DE GNERO" a crrec de l'Albert Galera, que a part de ser el coordinador d'aquest llibre tamb s el director artstic del Festival. Han collaborat 12 autors especialitzats en l'elaboraci d'aquesta obra amb prleg de Jess Palacios.

La major part dels autors formen part de l'organitzaci del Festival, i a ms de l'Albert Galera tamb hi son el David Izquierdo, Jaume Claver, Sergi Sanmart i Manel Calpe. Entre els autors tamb podem trobar escriptors i crtics com el Fausto Fernndez, Quim Crusellas, Javier Rueda, Gerard Fosas, Israel Paredes, Rafael Dalmau, Jordi Puigdomnech i el mateix Albert Galera.

El llibre ha estat editat pel Llus Rueda, que en un context dists ha desmentit que tingui cap parentesc amb el Javier Rueda.

Els diferents autors presents han comentat la dificultat d'escriure un llibre d'aquestes caracterstiques, doncs no volien repetir cap de les pellcules que segurament estaven fent servir els seus companys.

Van explicar que el llibre t tants punts de vista i estils diferents, que l'obra resultant s molt rica. Van comentar que tots van treballar des de la passi que senten pel cinema, ja que si no fos aix no haurien pogut fer-ho.

Al final de l'acte l'Albert ha comentat que ja han comenat a treballar cara a l'any vinent en l'elaboraci d'un nou llibre pel Festival de Cine de Terror de Molins de Rei, doncs la seva intenci s que a partir d'ara n'hi hagi un nou llibre a cada edici del Festival.

Durant la presentaci l'Albert va citar un comentari que li va fer l'lex Gorina:

"Quan un festival t el seu llibre oficial, aix s senyal de que ja forma part dels grans festivals"


Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 975

Pablo Galera

18 de novembre de 2016


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small