cinema catal� . caT
Notícies anteriors
ERICE I KIAROSTAMI AL CCCB
El cinema sempre ha tingut personatges ntegres, cineastes que no venen la seva manera de fer, de pensar ni de treballar per res del mn. Dos d'aquests directors, el basc Vctor Erice i l'irani Abbas Kiarostami, personals com n'hi ha pocs, sn el motiu de l'exposici Erice-Kiarostami. Correspondncies al Centre de Cultura Contempornia de Barcelona (CCCB).
Si podem gaudir de les missives que s'enviaven mestres de la literatura universal grcies a l'edici de la seva correspondncia personal, ara ho podem fer tamb en l'mbit cinematogrfic. Un treball d'intercanvi, de dileg, com una correspondncia filmada de poc menys d'una hora de durada en la qual els dos directors s'envien seqncies sobre la seva realitat ms immediata, s la base de l'exposici que arranca aquest dijous dia 9 de febrer. A part d'aquest intercanvi d'imatges, la mostra, comissariada pel crtic de cinema francs Alain Bergala i per Jordi Ball director d'exposicions del CCCB, contindr materials especfics dels directors d'El Espritu de la Colmena i Khane-ye doust kodjast? (On s la Casa del Meu Amic?), entre els quals destaquen diversos treballs fotogrfics, installacions i projeccions.
Poques exposicions poden resultar tan estimulants com aquesta, i s que els cinfils tamb podran gaudir de l'obra indita d'Erice, La Morte Rouge, a ms d'una taula rodona amb els dos directors el divendres 10 de febrer a les 19.00h. L'entrada per assistir a aquesta conversa amb els cineastes basc i irani ser gratuta per l'aforament limitat, i conduda per Alain Bergala.
Per completar l'exposici, a partir del 22 de febrer i fins el proper 25 de mar, tindr lloc un cicle on es projectaran obres dels dos cineastes. Es tracta, sens dubte, del reclam ms excitant pels cinfils de Barcelona i la resta de Catalunya que s'hi puguin acostar.

Centre de Cultura Contempornia de Barcelona (CCCB)
C/ Montalegre, 5
08001 Barcelona
http://www.cccb.org/cat/cccb.htm
Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1772

Dani Sol

7 de febrer de 2006


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small