cinema catal� . caT
Notícies anteriors
APRENENT DE BRUIXOT

Desprs de diverses entregues sense massa histria, la franqucia Spider-Man dels estudis Marvel rebrota de nou amb un aire ms fresc i juvenil grcies a un Peter Parker (Tom Holland) adolescent i en edat escolar, rodejat de companys de classe, i atret per una noia de linstitut a qui vol portar al ball de la festa final de curs.

Parker assumeix el seu nou rol de Spider-Man com un joc, enregistrant-se amb el seu mbil quan participa amb accions dels Venjadors. Parker actuar com un aprenent de superheroi, temptant els lmits, amb malifetes fora de classe i de casa, a esquenes de la seva tieta (Marisa Tomei) o del seu company destudis, els quals ignoren la seva nova doble identitat quan senfunda lajustat vestit arcnid amb poders especials.

Un retrat molt proper a una problemtica generacional, amb aquest Parker com un xaval tan delers de noves aventures i dactuar per lliure com reticent a les responsabilitats, emps a la recerca duna certa notorietat, desenvolupant el seu ego juvenil. La seva immaduresa i inexperincia fa que estigui tutelat per Tony Stark (Robert Downey Jr.), el seu cap, el que li treu les castanyes del foc, que actua com a mentor o, fins i tot, com a pare adoptiu amb bons consells.

El principal conflicte de la trama s combatre a Voltor (Michael Keaton), el dolent de la funci, desprs de fabricar armament destructiu aprofitant tecnologia robada, un Voltor que es transforma en un ocellot de metall i foc, i que ens retrotrau de alguna manera a latribolat personatge de superheroi del mateix Keaton a Birdman dIrritu. En aquesta rivalitat entre el jove home-aranya i aquest nou enemic, un oport gir de gui que afecta a la relaci de Parker amb la noia que li agrada, dna un imprevist caire a lenfrontament.

Preval lenfocament de comdia, amb un to lleuger i dists, ple de picades dull a personatges de lunivers Marvel, com el capit Amrica, i amb marge per les bromes, ocurrncies i un cert enginy. Una mirada desimbolta que es situa lluny del dramatisme o lpica que impregna altres relats de superherois, foragitant aix els traumes i trastorns de tota mena que han aclaparat als capficats superherois dels nostres temps, convertint-se aix en un perfecte passatemps estiuenc, ben refrescant i efervescent.

Notcies - Cinema Catal . NET
Tom Holland (Spiderman Homecoming)

lectures: 573

Una crtica de Joan Millaret Valls

2 d'agost de 2017


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small