cinema catal� . caT
Notícies anteriors
CELEBRACI

La comdia francesa Cest la vie del tndem de directors format per Eric Toledano i Olivier Nakache gira al voltant dels maldecaps de la celebraci duna boda moderna de luxe en un castell a lestil segle XVII a crrec dun veter director duna empresa de ctering, Max, un autntic mestre de cerimnies interpretat amb lexcellent solvncia que acostuma a gastar un gat vell i escaldat de la comdia com Jean-Pierre Bacri.

El film s una simfonia coral de personatges que es mouen en la vorgine del batibull de la celebraci, des de cambrers a cuiners, convidats, msics i tcnics. Tot es veu impregnat del vertigen dels preparatius duna festa que ha de ser molt concorreguda en un espai propici a erigir-se en el lloc privilegiat on regnin el caos i el desordre.

En quest sarau al llindar del collapse els directors saben esprmer recursos de la comdia de situacions com els acudits, el xoc de personatges oposats, els jocs de paraules, els personatges ridculs i estrafolaris o els tics i manies daltres, com un impulsiu dj suplent interpretat per Gilles Lellouche.

Cest la vie no es conforme en ser un simple i agradable passatemps sin que procura combinar all greu amb all anod, buscant tant el riure immediat com la reflexi o la sentimentalitat, fins i tot amb regust agredol. Es tracta duna tipologia de comdia ben apamada per Eric Toledano i Olivier Nakache - responsables de frmules dxit com Intocable (2011) i Samba (2014) -, en qu el resultat final s tan previsible com efectiu.

Notcies - Cinema Catal . NET
Lelenc de la pellcula

lectures: 552

Una crtica de Joan Millaret Valls

26 de gener de 2018


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small