cinema catal� . caT
Notícies anteriors
LA IMPORTNCIA DE SER DONA
El 8 de mar de 2006 es celebra el Dia de la dona treballadora. La organitzaci sindical CC.OO (del barcelons) sota el ttol Dones i Immigraci analitza la situaci de les dones immigrants, que sofreixen d'una manera especialment agressiva, discriminacions de gnere, de tipus laboral, de falta de drets i de falta d'igualtat d'oportunitats, tan socials com laborals. Un fet que van patir les dones que es van veure afectades en el procs d'immigraci interior en els 60, quan van portar el pes de la cohesi familiar, de l'educaci dels fills i de l'atenci de les persones grans, freqentment a costa del seu sacrifici personal.
El 8 de mar hi haur dos actes: a les 10 hores una Assemblea per parlar del tema, presentat i moderat per Olga Fernndez (Secretaria de la Dona, CCOO Barcelons) i a les 12 hores manifestaci davant de la seu de Foment del Treball.
Ara b, en el marc del Dia de la Dona Treballadora, aquest any s'organitza un cicle de pellcules relacionades directament amb les dones, l'emigraci i el mn del treball. Les escollides sn: Pan Y Rosas, de Ken Loach ja projectada -, el proper 22 de febrer Kandahar, de Mohsen Makhmalbaf (Iran-Frana, 2001) i l'1 de mar Oriente es oriente, de Damien O'Donnell (Gran Bretanya, 1999). Al finalitzar cada passi s'obrir un debat amb la intervenci de dones immigrants. Els passis de les pellcules i els posteriors colloquis seran a la sala d'actes de CC.OO, Via Laietana 16, a les 19 hores.
Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1841

Jaume Claver

18 de febrer de 2006


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small