cinema catal� . caT
Notícies anteriors
TERROR CASPS

En un monestir de clausura perdut en la Romania profunda, ledifici gtic dels contes de terror, pur castell draculini, una monja es lleva la vida llenant-se al buit desprs dobrir una cambra fosca, lhabitaci prohibida, la capsa dels trons duna maledicci antiga i terrible. A partir daquest prembul i quan el Vatic vol prendre cartes en lassumpte, enviant un sacerdot i una novcia, senceta un film fet a base de refregits i sobres, sustentat en el gnere dexorcismes amb monges possedes.

Un film sense cap ni peus, un mer reguitzell acumulatiu daparicions i desaparicions fantasmagriques, criptes i cementiris, aquelarres i satanisme. Un terror criaturer, incapa dincomodar en cap moment, simptomatologia duns mecanismes de la por fabricats a cops de destral en la sala de muntatge i punxant la banda de so. Efectes sonors combinats amb efectes especials per disfressar una histria raqutica, feta amb ms desgana que inspiraci, i intentar aix mantenir lespectador despert i en actiu perqu no caigui en un benaurat estat letrgic.

Ens parlaran de tota mena dinfluncies a remolc del terror cutre o la srie B per acabar salivant de la simpatia i lencant que desprenen productes tan fallits i tronats com aquesta La monja. s pura falrnia per salvar el insalvable i maquillar el ridcul espantall. Crec que un tren de la bruixa dun circ ambulant encomana ms misteri i por que aquest sopar de duro conventual fet sense solta ni volta.

Notcies - Cinema Catal . NET
Una escena de la pellcula

lectures: 569

Una crtica de Joan Millaret Valls

9 de setembre de 2018


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small