cinema catal� . caT
Notícies anteriors
LLARGA S LA NIT

Lestrena en sales de "Climax" del cineasta argent resident a Frana Gaspar No ha rebut una oportuna i important empenta grcies a lobtenci del Premi a Millor Pellcula de la secci oficial del 51 Festival Internacional de Cinema Fantstic de Catalunya-Sitges2018, guard que ha vingut acompanyat tamb del premi Mlis dOr al millor film fantstic europeu de lany.

Climax repassa el disbauxat trajecte que va duna festa celebrativa i ldica a lhorror del buit i el collapse en una llarga i agnica vetllada musical. Es tracta dun malson lisrgic durant una nit de gresca mal pada inspirat, lliurement, en uns fets trgics que van sacsejar lopini pblica francesa

Climax resulta espaterrant en la seva arrancada grcies a unes aclaparadores i antolgiques coreografies de ball urban dance - dirigides pel director de fotografia Benot Debie -. Desprs, progressivament, sesvaeix la seva espurna orgistica quan els protagonistes de la rave deambulen esmaperduts sota els efectes indesitjats duna ingesta txica adulterada per un local convertit ara en un avern.

La transgressi o lafany de provocaci de No es dilapida en un temps repetitiu i delirant en tota la seva segona part entregada al caos i el desori, per aix no treu que aquest arrauxat i estimulant film del director de treballs com Love o Enter the Void es mostri com una obra realment hipntica, alhora que contundent i angoixant, en un descens collectiu als inferns dun mateix en un espai nic convertit en un clos carcerari.

Notcies - Cinema Catal . NET
Una escena de la pellcula

lectures: 560

Una crtica de Juan Millaret Valls

17 d'octubre de 2018


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small