cinema catal� . caT
Notícies anteriors
SECRETS RERE LA PORTA

Expediente 64 s una saga nrdica inspirada en els relats de lescriptor Jussi Adler-Olsen i que ara arriba a la seva quarta entrega. Tot arranca amb el descobriment rere una paret falsa dun pis en obres a Copenhagen duns cadvers momificats al voltant duna taula. El enigmtic cas recau en mans del detectiu Carl Mrck (Nikolaj Lie Kaas) i el seu ajudant Assad (Fares Fares), els quals hauran dinvestigar la identitat dels morts aix com el mbil del sdic assassinat i el culpable.

En una alternana de passat i present, "Expediente 64: Los casos del Departamento Q" sajusta als parmetres de la buddy movie policial interracial. Per ho fa amb una inflexi important que dna bon joc dramatrgic, ja que la parella toca a la seva fi quan Assad anuncia la decisi de deixar el cos. A la prpia intriga de la trama principal shi afegeix la petita histria daquests companys de comissaria marcada per la fredor i manca dempatia dun Carl extremadament solitari i esquerp.

Un film especialment truculent, retorat, que ens du al passat trbol del pas en una diminuta illa amb un centre dinternament per a noies problemtiques. Es tracta duna pres- clnica, espcie dilla dun maquiavllic i misogin Dr. Moreau que experimenta amb noies dscoles. Un nou film que burxa en la podridura i els secrets inconfessables de societats tan modernes i envejables com les nrdiques, en una mesura semblant a la seva saga bessona Millenium.

Thrillers que fan aflorar la merda sota la catifa i que aqu apunta vers una societat secreta ultraconservadora duradora en el temps i perfectament arrelada en la societat. Un thriller de provada solvncia, absolutament trepidant, daquells que tenganxen i no et deixen. De ben segur, lentrega ms atractiva i rodona de totes, mrit tamb de la direcci del dans Christoffer Boe, responsable de Reconstruccin(2003), que agafa amb fermesa i empenta el tim de la saga.

Notcies - Cinema Catal . NET
Una escena de la plelcula

lectures: 824

Una crtica de Joan Millaret Valls

17 de desembre de 2018


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small