cinema catal� . caT
Notícies anteriors
29ENA. EDICI DEL CIUTAT DE TERRASSA DE CINEMA
El Certamen Nacional de Cinema Premi Ciutat de Terrassa arranca dem, sumant la seva 29ena. edici i projectant, a ms de la ja habitual secci oficial a concurs, una retrospectiva histrica del cinema de l'estat espanyol i donant l'oportunitat als nous valors emergents.
El proper dissabte 25 de febrer, el Ciutat de Terrassa de Cinema comptar com a presentadors de la gala de clausura i entrega de premis amb Nausicaa Bonnin (El cor de la ciutat, Andrea,...) i Roger Pera (Habana Blues, Dies d'hivern). Els presentadors donaran pas a l'homentage que Terrassa vol brindar al cineasta d'origen portugus Jose Maria Nunes, membre de la reconeguda Escola de Barcelona, un moviment i estil cinematogrfic nascut als anys 60, d'esperit rebel i inconformista, del que Nunes en va ser deg amb Maana, i del que tamb en formaren part directors com Joaquim Jord o Pere Portabella.
La organitzaci preveu unes molt bones expectatives, ja que un elevat nombre de personatges del mn del cinema, la msica, el teatre i la televisi han confirmat l'assistncia.
Podeu trobar informaci sobre com arribar-hi, aix com la programaci detallada, a la web oficial: www.corovell.terrassa.net
Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1837

Dani Sol

21 de febrer de 2006


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small