cinema catal� . caT
Notícies anteriors
EL CCCB PROPOSA PELS NENS I NENES
El Centre de Cultura Contempornia de Barcelona (CCCB) presenta El taller del cineasta. Aquesta iniciativa tracta de tallers, ideats amb la collaboraci d"A Bao A Qu" i dirigits al pblic infantil, que proposen un acostament al cinema de la m de dos dels cineastes que millor han filmat el mn de la infncia, Vctor Erice i Abbas Kiarostami. Ambds sn protagonistes de lexposici Erice/Kiarostami. Correspondncies que el CCCB est duent a terme.
Aquest apropament experimental est plantejat com una aportaci creativa i prctica a travs dels elements, les matries i les eines del cinema. En aquests tallers, es projectaran fragments de pellcules i sexperimentar amb elements cinematogrfics com les imatges, el muntatge i la llum. Les prctiques es proposen com un dileg, fent honor a l'esperit de l'exposici, amb les obres dels dos cineastes. De lexperincia en sorgiran cartes filmades que els nens i nenes dirigiran a tots dos directors, on exposaran les seves reflexions i descobertes.
Les sessions tindran lloc els matins dels diumenges 26 de febrer, 5, 12, 19 i 26 de mar, 2 i 30 dabril i 7, 14 i 21 de maig, i l'horari ser d'11:15 a 14 hores. El preu de l'entrada ser de 3, gratut pels "Amics del CCCB, i la inscripci es pot fer a les taquilles del CCCB o al telfon 933064100, en horari dexposicions. L'aforament ser de 20 nens d'edat compresa entre els 8 i els 12 anys.
Tamb es duran a terme tallers per a escolars i instituts, del 20 de febrer al 19 de maig.
Per ms informaci, us podeu dirigir al CCCB:

CCCB Montalegre, 5. 08001 Barcelona
Tel. 933 064 100
www.cccb.org
Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1783

Dani Sol

23 de febrer de 2006


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small